TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, HOROSKOP

I ching ili Knjiga promjene

I ChingPredstaviti ću Vam knjigu za koju se ne bi moglo reći da je knjiga proročanstva, to je knjiga mudrosti sa kojom možemo analizirati promjene koje se dešavaju i koje će doći u našem životu.

Dolazi iz drevne Kine i napisali su je stari kineski mudraci prije više od 5000 godina. Smatra se jednom od najstarijih knjiga na svijetu. Ona na služi da nam pokaze kako da aktivno sudjelujeme u stvaranju ili kreiranju naših života.

Ritual proricanja se može obavljati sa suhim štapićima hajdučke trave, kocke ili jednostavnija metoda sa tri novčića koji nam daju pune i prekinute linije.

Odgovor na pitanje dobiti ćemo tako da tri novčića bacamo 6 puta uzastopno i stvoriti ćemo šest punih i prekinutih linija koje tvore heksagram, a ima ih 64 i predstavljeni su sličicama od kojih svaka ima svoje ime i opis.

Svaki heksagram sastavni je dio dva trigrama tj. 6 linija od kojih je svaka linija prekinuta ili cijela.  Prekinute linije su jin – propustljiva pasivna prihvaćanja, zemaljsko, žensko, negativno i tamno. Pune linije su jang – čvrsta, predstavlja ljude i stvaralačke moći, nebesko, muško, aktivno, pozitivno. Trigrami su nastali od dvije osnovne linije principa jin i jang iz čega nastaju trigrami Qian i Kun i predstavljaju nebo i zemlju.

Pitanja kada postavljamo onda se koncentriramo na vremenski okvir kao na primjer: pitanje za ljubavni odnos  postavljamo tako da pitamo kakva su osjećanja te osobe prema meni i kako da se ponašam da me zavoli?, ili pitanje za promjenu za posao postavljamo  tako da napišemo na papir  kakvo mi je položaj na mom radnom mjestu, što da napravim da me unaprijede?

Pokušajte izbjegavati pitanja sa DA i NE odgovorima, postavite pitanje precizno formulirano da bi vam I ching mogao opisati prirodu situacije ili vašeg problema te dati vam savjet o tome kako da to ispravite, napravite.

1. heksagram je Qian – Energija, kreativnost

Vrijeme je za skupno djelovanje i opću preobrazbu. Blago djelovanje uz čvrstu odlučnost donijeti će vam sreću. Krenite naprijed, postoji mogućnost da će vam neka agresivnija osoba pomoći razriješiti problem ili situaciju u kojoj ste se našli.

Želiš li saznati više?

Kontaktiraj naše VRHUNSKE TAROT MAJSTORE na broj 064/533-335 i saznaj odgovore na sva svoja pitanja! (tel 3,49 – mob 4,78 kn/min)

sonja Sonja – kod 23
TAROT, FENG SHUI, TUMAČENJE SNOVA
Tel: 064/533-335 – Kod 23 (tel: 3,49 kn/min – mob: 4,78 kn/min)

sara Sara - kod 01
TAROT, KELTSKI KRIŽ, VISAK, ANĐEOSKE KARTE
Tel: 064/533-335 - Kod 01 (tel: 3,49 kn/min – mob: 4,78 kn/min)

hana Hana – kod 30
TAROT, CIGANICE, ASTROLOGIJA, VISAK, KRISTALI
Tel: 064/533-335 - Kod 30 (tel: 3,49 kn/min – mob: 4,78 kn/min)

marinela Marinela - kod 17
TAROT, SUDBINSKE KARTE, VIDOVITOST, VISAK
Tel: 064/533-335 - Kod 17 (tel: 3,49 kn/min – mob: 4,78 kn/min)

esma Esma – kod 11
TAROT, CIGANICE, NUMEROLOGIJA, DUHOVNO VODSTVO, LJUBAVNA PREDVIĐANJA
Tel: 064/533-335 - Kod 11 (tel: 3,49 kn/min – mob: 4,78 kn/min)

Više tarot majstora